Budapesti Nyári Fesztivál
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Városmajori Szabadtéri Színpad
Margitszigeti Víztorony
Szent Margit kolostor-romok
Interaktív meseszínpad

Köszöntő

Kedves Olvasó, leendő Vendégünk!

A Budapesti Nyári Fesztivál több mint tíz éve Budapest nyári kulturális életének gazdag kulturális tartalommal és jelentős turisztikai vonzerővel bíró összművészeti fesztiválja. Június, július és augusztus hónapokban, tizenkét hétvégén át kínál szuperprodukciókat: színházi előadásokat, opera és musical bemutatókat, táncelőadásokat, koncerteket, látványos show-kat, prózai előadásokat, gyerekszínházat, jazz, világzenei, szimfonikus és crossover koncerteket számos műfajban, a család minden korosztálya számára.

Fő játszóhelyeink az 1938-ban épült és pár évvel ezelőtt rekonstruált, 2700 férőhelyes Margitszigeti Szabadtéri Színpad, az ország legexkluzívabb nyári színháza a 105 éves műemlék Víztoronnyal az udvarán, valamint a budai oldalon található 800 fős Városmajori Szabadtéri Színpad. A több mint száz programunk mellett számos kényelmi élményszolgáltatást is kínálunk: az Aludjon Budapesten! komplex turisztikai csomagajánlatokat, a saját kikötőnkbe érkező MAHART színházi hajójáratot, a Margit Terasz étterem szolgáltatásait, újdonságként VIP-teraszt kiemelt szolgáltatásokkal és az IBUSZ-irodákban elérhető 5* csomagajánlatokat.

Fesztiválunk új bemutatókkal, látványos és nagy kiállítású produkciókkal, egyszeri eseményekkel és egyedi tartalommal gazdagítja a nyár kulturális kínálatát. Folyamatosságot biztosít a főváros kulturális életében, erősítve Budapest, a négy évszak és a kultúra fővárosának hírnevét. A csodálatos természeti környezetben található játszóhelyeink gazdag programkínálatukkal együtt igazi attrakciónak számítanak.


2016-ban az eddigieknél is gazdagabb programmal készülünk, és még több hazai és külföldi sztárt hívtunk meg önöknek, minden műfaj legjobbjait. Idén is az ország legjobb művészeti intézményeivel dolgozunk együtt - Magyar Állami Operaház, Nemzeti Filharmonikusok, Magyar Rádió Zenei Együttesei, Magyar Nemzeti Balett, Virtuózok stb. Olyan világsztárok mutatkoznak be a Margitszigeten, mint Yuja Wang kínai zongoraművész, Miklósa Erika és Rost Andrea operacsillagok, Kocsis Zoltán, Vásáry Tamás, Héja Domonkos, Halász Péter és Madaras Gergely karmesterek, Giuseppe Filianoti olasz, Marc Heller és James Valenti amerikai és Sébastien Guéze francia tenorok, a Monte Carlo Balett társulata, a londoni Globe Színház, Stacey Kent amerikai jazzdíva vagy Stanley Jordan jazzgitáros. Programunk összeállítása során nagy figyelmet fordítunk azokra az értékekre, melyeket a valaha élő alkotók hagytak ránk. Reméljük, hogy vendégeink számára is olyan nagy örömet szerez majd részt venni a fesztivál programjain, mint amekkora odafigyeléssel és szeretettel mi válogatjuk, illetve hozzuk létre azokat, hogy – mint egy ajándékot – átnyújtsuk önöknek. 2016 a romantika éve lesz a Budapesti Nyári Fesztiválon.

Legyen ön is nyári színházi közösségünk visszatérő vendége. Kövessen bennünket a Budapesti Nyári Fesztivál Facebook-oldalán, iratkozzon fel hírlevelünkre a főoldalon, töltse le új mobilalkalmazásunkat, olvassa friss híreinket. Értesüljön elsőként az eseményekről, interaktív játékokról, ajándékokról, kulisszatitkokról, elővásárlási akciókról, és vegye igénybe csak a hírleveseinknek nyújtott speciális ajánlatainkat. Találkozzunk minél többször a nyári színházainkban!

Romantikázzon nálunk!

 

Bán Teodóra 
ügyvezető igazgató és művészeti vezető
Szabad Tér Színház Nonprofit KftA Szabad Tér Színház Nonprofit Kft Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

KAPCSOLAT
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

1122 Budapest, Városmajor hrsz: 6835/17
Tel: 06 1 / 3755-922
Fax: 06 1 / 3560-998
E-mail: igazgatosag@szabadter.hu
JEGYIRODA
Szabad Tér Jegyiroda

Nyitva tartás: Hétfőn 12-18 óráig,
keddtől-péntekig 10-18 óráig,
hétvégén zárva.
Cím: 1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.
Tel.: 06 1 / 301 0147
E-mail: jegyiroda@szabadter.hu
KÖZÉRDEKŰ
Közérdekű adatok
ADATVÉDELEM
Adatvédelmi tájékoztató
IMPRESSZUM

A www.szabadter.hu tulajdonosa a
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
Felelős kiadó: Bán Teodóra
ügyvezető igazgató

Grafika: Zsirke Balázs
Design és fejlesztés:
Művészeti Projekt Kft

Minden jog fenntartva!