Budapesti Nyári Fesztivál

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon! - FONTOS!

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Városmajori Szabadtéri Színpad
Margitszigeti Víztorony
Szent Margit kolostor-romok
Interaktív meseszínpad

Magashegyi Underground: Szimfonikus Remix Koncert

2016-s előadás archívum
vasárnap, 19 június 2016 20:00

színlap

Magashegyi Underground:

Szimfonikus Remix Koncert

koncert

2016. június 19. (vasárnap), 20 óra

Városmajori Szabadtéri Színpad


Az idén tíz éves Magashegyi Underground meglepetések egész sorozatával köszöni meg rajongóinak az együtt eltöltött évek közös tapasztalásait, élményeit. A sorból nem maradhat ki különleges, szimfonikus produkciójuk sem, melyet ezúttal a Városmajori Szabadtéri Színpadra hoznak el. A koncerten elhangzanak a 2010-es Ezer Erdő, és a 2013-as Tegnapután legismertebb dalai, ám az eddigi szimfonikus repertoár mellett átdolgozásra kerül a hamarosan megjelenő Talált tenger című nagylemezük több szerzeménye is.

Nagyon szeretünk szimfonikus koncerteket adni, teljesen más élményt és teljesen más kalandot jelentenek a "hagyományos" koncertjeinkhez képest. Bár sokan kérdezték az elmúlt két évben, mikor láthatnak minket újra szimfonikus környezetben, a magunk részéről most éreztük elérkezettnek az időt, hogy összehívjuk a teljes közreműködői csapatot és az új dalokkal kiegészítve egy minden eddiginél színesebb, izgalmasabb műsort állítsunk össze. - nyilatkozták a zenekar tagjai.

A június 19-i eseményen a Magashegyi szimfonikus koncertek jól bevált csapatához - Talamba Ütőegyüttes, Harmonia Garden Orchestra, Discantus Énekegyüttes - csatlakozik a 30Y dalszerző-frontembere, Beck Zoli is. Több szempontból is különleges lesz ez a produkció, hiszen közös sikerük, az Árnyékok című dalban való közreműködés után Zoli még jobban belefolyt a közös munkába: a harmadik Magashegyi albumra több dalszöveget is írt a zenekarnak, amelyek közül néhányat itt hallhat a közönség először élőben.

Közreműködik:

Magashegyi Underground:

Bocskor Bíborka - ének
Fodor Máriusz – billentyű
Fűrész Gábor – basszusgitár
Toldi Miklós - dob
Szepesi Mátyás – gitár

Talamba ütőegyüttes:

Grünvald László (Lacek)
Szitha Miklós (Miki)
V.Nagy Tamás (Kopasz)
Zombor Levente (Levi)

Beck Zoltán

Harmonia Garden Orchestra
Discantus Énekegyüttes

bio

A 2007-ben alakult Magashegyi Underground zenekar 2010-ben jelentette meg debütlemezét Ezer Erdő címmel, amit azonban megelőzött az igen nagy sikert arató Szeplős Váll című kislemez, rajta a két nagyszerű slágerrel: a Szeplős Vállal és az Angliával. A jó kritikákat kapott Ezer Erdő előfutára az ingyenesen letölthető négy számot tartalmazó kislemez, a Szívtakarítás volt, illetve megjelent egy kiadatlan szerzeményekből álló nyolc számos, ugyancsak ingyenesen elérhetővé tett lemez is Ezer város címmel.

Időközben több sláger is megjelent már a közelgő új nagylemezről, pl. a rádiók és a közönség nagy kedvence, a Rázz Fel vagy az Álmatlanság.

A zenekar a nyári fesztiválok, egyetemi rendezvények állandó résztvevője, emellett rendszeresen adnak klubkoncerteket is országszerte. 2011 óra három alkalommal léptek fel a Művészetek Palotájában, ahol teltházas koncertjeiken szimfonikusokkal, ütősökkel és kórussal kiegészülve adták elő saját dalaikat.

A csapat énekesnője az erdélyi származású Bocskor Bíborka a Megasztár harmadik szériájában tűnt fel. A csapat további tagjai: Fodor Máriusz - billentyű, Fűrész Gábor - basszusgitár, Toldi Miklós - dob, Szepesi Mátyás - gitár.

videó

jegyvásárlás

2016/06/19 vasárnap 20:00 | Városmajori Szabadtéri Színpad jegyvásárlás

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

KAPCSOLAT
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

1122 Budapest, Városmajor hrsz: 6835/17
Tel: 06 1 / 3755-922
Fax: 06 1 / 3560-998
E-mail: igazgatosag@szabadter.hu
JEGYIRODA
Szabad Tér Jegyiroda

Nyitva tartás: Hétfőn 12-18 óráig,
keddtől-péntekig 10-18 óráig,
hétvégén zárva.
Cím: 1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.
Tel.: 06 1 / 301 0147
E-mail: jegyiroda@szabadter.hu
KÖZÉRDEKŰ
Közérdekű adatok
ADATVÉDELEM
Adatvédelmi tájékoztató
IMPRESSZUM

A www.szabadter.hu tulajdonosa a
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
Felelős kiadó: Bán Teodóra
ügyvezető igazgató

Grafika: Zsirke Balázs
Tartalom: Dancsecs Ildikó

Design és fejlesztés:
Művészeti Projekt Kft

Minden jog fenntartva!